Workshops

Een percussieworkshop is de ultieme combinatie van ontspanning, focus en creativiteit. Of het nu gaat om een originele invulling van het bedrijfs-uitje, of om een korte “energizer” op een seminar; deze actieve workshops zorgen, naast een hoop plezier, er ook voor dat het team weer vol energie de dag kan vervolgen.

Maar ook op de familiedag, het vrijgezellenfeest of tijdens een ander groepsevenement is een percussie workshop altijd een groot succes!

Ik ben gespecialiseerd in Braziliaanse Samba workshops: met een groep collega’s leer je binnen een uur een swingende samba te spelen op originele Braziliaanse instrumenten.

Gegarandeerd plezier maar tegelijkertijd ook een fantastische manier om als team samen te werken om het beste resultaat te krijgen!

Maar er kan ook gekozen worden voor andere workshops:

Rhythm & Trash: Gooi die oude vaten, emmers en pannen niet weg maar recycle ze op muzikale wijze!

Perfect aansluitend bij hét thema van deze tijd; de circulaire economie, waarbij we een geweldig slagwerk-stuk leren spelen op voorwerpen die je daar normaal gesproken niet voor zou gebruiken.

Workshop Darbuka: De Darbuka is een compacte “vaastrommel” uit Noord Afrika en het Midden Oosten en perfect geschikt om in groepen te gebruiken. Ook bij deze workshop is het sleutelwoord weer teamwork! Speel samen in de groove en u zult bijna niet meer stil kunnen blijven zitten.

Let op: Deze workshop is geschikt voor een beperkt aantal deelnemers tot ongeveer 40 personen.

Workshop drummen: Altijd al eens willen ervaren hoe het is om je uit te leven op een echt drumstel? Dit is je kans! Tijdens deze workshop leer je de beginselen van drummen en kan je op het eind mee-grooven met je favoriete nummer.

Let op: Deze workshop is alleen geschikt voor een kleine groep!

Of het nu om 500 personen of om slechts 4 gaat, ik help graag bij het op maat maken van uw evenement.

Heeft u andere ideeën of vragen, neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Tel: 06-14382252
Mail: info@roydrumt.nl