Over mij

Toen ik als klein jongetje de platenkoffer van mijn vader had ontdekt met daarin een hele Beatles collectie werd ik gegrepen door de muziek en vooral door de drums! Wat een energie kwam daar vanaf! Dat wilde ik ook.. Sindsdien heeft muziek en met name drummen een belangrijke rol in mijn leven gespeeld.

Tijdens mijn studie aan het conservatorium werd mijn interesse gewekt voor diverse muziekstijlen die ik tot dan nog niet kende. Maar ook de mogelijkheid om zelf les te kunnen gaan geven leek mij te gek!

Sinds ik het conservatorium heb afgerond (1998) heb ik in diverse bands, theaterproducties en andere projecten gespeeld en ook enkele artiesten begeleid. Dit doe ik tot op heden nog steeds met veel plezier.

Lesgeven doe ik ook sinds die tijd; voorheen o.a. op Muziekschool de Triade in Den Helder, bij Drumschool David van den Boogaard in Schagen en bij Drummers’ Innitiative in Amsterdam. Momenteel geef ik les in Muziekcentrum Tjarda in Alkmaar en in mijn eigen drumstudio in Noord-Scharwoude.

Naast drummen heb ik me ook altijd met percussie bezig gehouden en instrumenten uit diverse landen verzameld. Met name Braziliaanse percussie heeft mijn interesse en in die stijl geef ik dan ook regelmatig workshops op scholen en voor bedrijven. Ook heb ik lange tijd in de Samba-band Drop di samba gespeeld en val daar af en toe nog wel eens in.